Ami Orange

Ami

Ami ORANGE bundeva i slatki krumpir je dobro izbalansirana hrana za pse koja vašem dlakavom prijatelju osigurava sve potrebno za dnevnu prehranu. Ova mokra hrana za pse vrhunske kvalitete dostupna je u četiri izvrsna okusa i savršena je za nadopunu briketa vašeg psa potpunim i zdravim obrokom. Izmjenjujući druge Amì okuse mokre hrane, svom psu možete ponuditi raznoliku i zabavnu prehranu koja je i hranjiva i ukusna.
Kada otvorite konzervu Ami ORANGE bundeva i slatki krumpir dočekat će vas ukusna aroma koju će vaš pas sigurno voljeti. Ovisno o potrebama vašeg psa i prehrambenim navikama, možete ju poslužiti samu ili pomiješati s njegovim briketima, kako biste mu osigurali dnevnu prehrambenu ravnotežu koja im je potrebna.
Ami ORANGE bundeva i slatki krumpir izvrstan je izbor za skbnike kućnih ljubimaca koji svojim psima žele pružiti ukusnu, zdravu i raznoliku prehranu koja zadovoljava njihove prehrambene potrebe.

Bijeli grah, bundeva 13%, batat 10%, tikvice, riža, suncokretovo ulje, proteini graška, jabuka, minerali, špinat, bosiljak, listovi maslačka, brašno od morskih algi.

Dodaci po kg – Nutritivni dodaci: vitamin A 3.037 IU, vitamin D3 102 IU, vitamin E 7,5 mg

Analitički sastojci: vlaga 75%, sirove bjelančevine 6%, sirova ulja i masti 4%, sirova vlakna 1,5%, sirovi pepeo 2%

Renata Štimac

2024-03-13

2024-04-17

  • The product is discontinued.
Sending error report...
Report sent.